Website laten maken

R

Een mooie website voor jouw bedrijf!

Heb je al een tijdje een website op je to-do lijst staan, maar zie je er tegenop? Geen tijd om je erin te verdiepen en geen idee waar te beginnen?

Geen zorgen, ik heb goed nieuws! Je hoeft het niet alleen te doen. Laat mij je helpen! Ik maak een gepersonaliseerde website die perfect bij jouw bedrijf past. Het uitbesteden van je website bespaart je veel tijd en frustratie, zodat jij je kunt focussen op wat echt leuk vindt.

De pakket prijzen

* de prijzen zijn exclusief BTW, een domein en hosting

FAQ

Wat is niet inbegrepen?

De domeinnaam en hosting zitten niet bij de pakketten inbegrepen en moet je dus zelf afsluiten. Als je nog geen van beide hebt, moet je dus eerst een domein naam kiezen. Het is niet handig om een lange domein naam te kiezen of een domeinnaam met een streepje. Als je de domeinnaam gekozen hebt, kun je via een hostingsbedrijf checken of deze nog vrij is. Je kunt hier dan direct ook je hosting afsluiten. De hosting van je website is jouw ruimte op het internet.

We zullen dit bespreken tijdens het kennismakingsgesprek!

Waarom Divi?

Ik heb voor het thema Divi gekozen omdat het heel uitgebreid en makkelijk in gebruik is. Zo heb ik veel opties voor het vormgeven van de website, is de gebruiksvriendelijkheid heel goed en is het voor jou ook makkelijk om zelf aanpassingen te maken zodra de website in gebruik is.

Wat is de werkwijze?

We zullen elkaar eerst spreken in een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wie jij bent en wat je doet met jouw bedrijf en wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Mocht er een klik zijn, stuur ik je na het gesprek een offerte met de algemene voorwaarden.

Mocht dit akkoord zijn, gaan we van start! Yes! We plannen een kick-off meeting en je krijgt toegang tot een Trello board waarin we de voorgang van je nieuwe website samen bijhouden. Ook plannen we gedurende het proces een feedback meeting in.

Zodra de website klaar is, spreken we elkaar weer en zal ik je uitleg geven over hoe je je nieuwe website kunt bijhouden en dingen kunt aanpassen!

Ik heb al een WordPress website maar wil deze graag vernieuwen, kan dat?

Dat kan zeker! Je kan in WordPress een nieuwe gebruiker aanmaken, zodat je mij toegang kan geven tot je WordPress dashboard. Ik maak de website via het Divi thema, dus mocht je die nog niet hebben, zal ik deze installeren.

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Renée en ik vind het leuk om mensen te helpen en sta graag voor anderen klaar. Afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als huidtherapeut en later als manager van een cosmetica winkel. Toch kriebelde er altijd iets. Mijn droom was om te ondernemen en die droom is onlangs werkelijkheid geworden. Ik ben gestart met mijn eigen bedrijf Buro Varé als Virtual Assistant. Ik kan de skills die ik leuk vind om te doen, nu inzetten voor ondernemers die geen tijd of geen kennis hebben om deze taken binnen hun bedrijf uit te voeren.

over mij

Bedrijfsgegevens

Buro Varé

Renée Lindenburg

KVK: 92413641

BTW-id: NL004951674B08

Volg mij op social media

Chat openen
1
Welkom bij Buro Varé! Kan ik je ergens mee helpen?