Het maken van website doe ik in het programma WordPress. WordPress bestaat uit verschillende elementen en één daarvan is het thema. Dit is kort gezegd de vormgeving van de website. Ik heb ervoor gekozen om met het thema Divi te gaan werken. Ik heb voor Divi gekozen omdat het zeer uitgebreid en makkelijk in gebruik is. Ik zal uitleggen waarom.

Visueel heel sterk

Laten we beginnen met het visuele aspect. Het thema Divi heeft een slepen-en-neerzetten-interface waarmee je snel en makkelijk een zonder gedoe met codering of ingewikkelde technische dingen, een website in elkaar kunt zetten. Je kan heel veel kanten op, zonder enige technische achtergrond.

Mobiel vriendelijk

Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk. Divi is ook superslim. Het heeft een heleboel handige functies ingebouwd. Neem bijvoorbeeld de responsiviteit. Dat betekend dat de website zich aangepast aan verschillende formaten schermen, zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon. Mensen bekijken websites vaak vanaf hun mobiel, dus is het essentieel dat je website er goed uitziet op elk apparaat. Met Divi kan je dit heel makkelijk aanpassen.

Flexibel

Maar het beste van alles is dat Divi superflexibel is. Met Divi kan je vele kanten op. Het heeft een enorme bibliotheek van kant-en-klare ontwerpen en lay-outs, maar je kunt ook modules helemaal naar wens aanpassen. Hier zijn heel veel mogelijkheden zijn. Dus als je iets specifieks in gedachten hebt, kun je dit in Divi vaak wel maken!

Conclusie

Daarom heb ik gekozen om met Divi te werken! Kort samengevat is het zeer uitgebreid en makkelijk in gebruik. Zo heb ik veel opties voor het vormgeven van de website en is de gebruiksvriendelijkheid heel goed. Dit is vooral handig omdat jij zo zelf ook makkelijk aanpassingen aan de website kan doen, zodra ik een website voor je gemaakt heb!

Heb jij een website nodig en wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vooral contact met mij op en wie weet spreken we elkaar snel!

Mijn naam is Renée Lindenburg en ik ben Virtual Assistant en heb hiermee mijn eigen bedrijf Buro Varé. Het is altijd al mijn droom geweest om te ondernemen en ik vind het leuk om mensen te helpen en dat kan ik nu combineren! Als Virtual Assistant help ik je graag met het creëren van een mooie en duidelijke website voor je bedrijf of het opzetten en bijhouden van je social media kanalen. Ook kan ik de klantenservice verzorgen, zodat jij kan focussen op jouw diensten!

Chat openen
1
Welkom bij Buro Varé! Kan ik je ergens mee helpen?