Virtual Assistant

}

Zo houd jij meer tijd over voor je passie!

Je agenda staat bomvol, heel fijn natuurlijk! Maar eigenlijk kom je hierdoor niet toe aan al die klantenvragen die je in inbox krijgt. Vaak beantwoord je het snel tussendoor of na een werkdag. Je wilt eigenlijk gewoon met je diensten bezig willen maar je wilt ook dat je klanten goed geholpen worden. Tuurlijk is het spannend om dit uit te besteden maar uiteindelijk kan je hierdoor wel weer volledig op je passie focussen! Door mijn jarenlange ervaring in de retail en dienstverlening weet ik maar al te goed hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Ik kan het klantencontact en de mailbox van je overnemen.

Virtual Assistant aan het bureau

Tarief

Meer informatie

Wat is de werkwijze?

We zullen elkaar eerst spreken in een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wie jij bent en wat je doet met jouw bedrijf en wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Mocht er een klik zijn, stuur ik je na het gesprek een offerte met de algemene voorwaarden.

Mocht dit akkoord zijn, gaan we van start! Yes! We plannen een kick-off meeting waarin we alle belangrijke zaken kunnen bespreken en je taken aan mij kunt overdragen. Mocht het nodig zijn, kunnen we samenwerken in een gezamelijk Trello board.

We zullen regelmatig een feedback moment inplannen om samen te kijken hoe de samenwerkingen verloopt.

Heb je inzicht in mijn klantgegevens?

Ja, als ik klantenvragen ga beantwoorden en afspraken ga inplannen, heb ik inzicht in je klantgegevens. Hier ga ik uiteraard netjes en veilig mee om. Om ook AVG proof te zijn, maak ik gebruik van een verwerkersovereenkomst.

Bedrijfsgegevens

Buro Varé

Renée Lindenburg

KVK: 92413641

BTW-id: NL004951674B08

Volg mij op social media

Chat openen
1
Welkom bij Buro Varé! Kan ik je ergens mee helpen?