Mijn diensten

R

Wat kan ik voor jou betekenen?

Je agenda zit vol, geweldig! Maar hierdoor kom je niet toe aan social media, jouw website of die volle mailbox.

Vaak doe je dit snel tussendoor of na een lange werkdag. Je wilt je concentreren op je diensten, maar ook dat je mails goed beantwoord worden en dat je online zichtbaar bent. Het uitbesteden van deze taken kan spannend zijn, maar je kunt daardoor wel volledig op je passie richten. Ik kan social media, jouw website, het klantencontact, de agenda en de mailbox van je overnemen, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefst doet.

Hier kan ik jou mee helpen

Webdesign

Ik maak jouw nieuwe website via WordPress met het thema Divi, zodat je een gepersonaliseerde website krijgt die perfect bij jouw bedrijf past.

Voor het maken van websites heb ik verschillende pakketten samengesteld.

Social Media

Hashtag onderzoek

Profiel optimalisatie (Instagram en LinkedIn)

Doelen en strategie bepalen

Canva opmaak

Gepersonaliseerde contentkalender

Concept feed

Content plaatsen/inplannen

Office Support

Agenda beheer

Email management (bijhouden en herorganiseren van de mailbox)

Klantcontact via e-mail, social media en live chat onderhouden

Algemene klantenservice-ondersteuning

Het verstrekken van productinformatie (bijvoorbeeld instructie documenten)

Afspraken inplannen

Bijhouden van klantdossiers

Herkenbaar?

Je agenda staat bomvol, heel fijn natuurlijk! Maar eigenlijk kom je hierdoor niet toe aan al die klantenvragen die je in inbox krijgt.

Je wilt wel zichtbaar zijn op je social media kanalen maar elke keer als je de deur dicht trekt na een lange werkdag, ben je het weer vergeten.. het komt er gewoon niet van.

Je zou wel graag een website willen, maar je weet niet zo goed hoe dat allemaal werkt of je hebt er geen tijd voor.

Het kan anders!

Ik kan je helpen met het creëren van een mooie en duidelijke website voor je bedrijf of het opzetten en bijhouden van je social media kanalen. Ook kan ik de klantenservice en de mailbox binnen jouw bedrijf op mij nemen. Zo ben jij online zichtbaar en heb je tijd om je diensten uit te voeren, jouw passie!

Tarief

* de prijzen zijn exclusief BTW

FAQ

Wat is niet inbegrepen?

Mocht ik de social media kanalen voor jouw bedrijf gaan bijhouden, mag je zelf de foto’s (en eventueel video’s) en teksten voor de content aanleveren. Hiermee kan ik aan de slag met de content en de captions.

Welke social media kanalen doen mee?

Ik maak content voor Instagram, Facebook en/of LinkedIn.

Wat is de werkwijze?

We zullen elkaar eerst spreken in een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we wie jij bent en wat je doet met jouw bedrijf en wat ik eventueel voor jou kan betekenen. Ik zal een inschatting maken van het aantal uren wat ik denk kwijt te zijn. Mocht er een klik zijn, stuur ik je na het gesprek een offerte met de algemene voorwaarden. 

Mocht dit akkoord zijn, gaan we van start! Yes! We plannen een kick-off meeting, waarin we samen de plan van aanpak bespreken.

Vervolgens ga ik aan de slag en zullen we regelmatig een feedback moment inplannen. Mocht ik content voor je gaan maken, stuur ik daar eerst een concept van op. Daarna zal ik de content inplannen. 

Hoe kom ik aan foto's?

Misschien heb je al een beeld bibliotheek voor je bedrijf, dit is altijd handig voor het maken van content. Je kan natuurlijk zelf mooie foto’s maken maar het mooiste is om dit door een fotograaf te laten doen. Stockfoto’s downloaden is natuurlijk ook nog een optie. Kies dan wel foto’s die echt bij de uitstraling van je bedrijf passen. Pixabay en Pexels zijn een handige websites voor stockfoto’s.

Pluk niet zomaar afbeeldingen van Google, hiermee kan je in de problemen komen in verband met auteursrecht!

Wie ben ik?

Hoi, mijn naam is Renée en ik vind het leuk om mensen te helpen en sta graag voor anderen klaar. Afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als huidtherapeut en later als manager van een cosmetica winkel. Toch kriebelde er altijd iets. Mijn droom was om te ondernemen en die droom is onlangs werkelijkheid geworden. Ik ben gestart met mijn eigen bedrijf Buro Varé als Virtual Assistant. Ik kan de skills die ik leuk vind om te doen, nu inzetten voor ondernemers die geen tijd of geen kennis hebben om deze taken binnen hun bedrijf uit te voeren.

over mij

Bedrijfsgegevens

Buro Varé

Renée Lindenburg

KVK: 92413641

BTW-id: NL004951674B08

Volg mij op social media

Chat openen
1
Welkom bij Buro Varé! Kan ik je ergens mee helpen?